وبلاگ

رب آلوچه ارگانیک و 28 خاصیت باورنکردنی آلوچه

رب آلوچه ارگانیک چیست؟

رب آلوچه ارگانیک چیست؟

رب آلوچه ارگانیک یکی از انواع رب ارگانیک است که برای افزودن طعم و مزه و البته برخی خواص مورد نیاز، به غذا افزوده می‌شود. این رب بسیار خوشمزه است و برای غذاهایی مانند خورشت مرغ فوق‌العاده عمل می‌کند. رب آلوچه را از آلوچه سبز، آلوچه جنگلی و انواع آلو تهیه می‌کنند. هر یک از این رب‌ها طعم و مزه متفاوتی دارد و می‌تواند خواص متفاوتی نیز داشته باشد.

شاید بپرسید که چرا رب آلوچه؟ مگر رب گوجه چه مشکلی دارد؟ در جواب باید گفت هر یک از انواع رب خواص و طعم متفاوتی دارند. برای مثال رب آلوچه می‌تواند به رفع یبوست کمک کند درحالی‌که رب گوجه این خاصیت را ندارد. رب گوجه به دلیل اسیدی بودن گوجه فرنگی اصلاً چاشنی مناسبی برای غذا نیست بلکه بسیار هم مضر است و باید تا جایی که امکان دارد از مصرف آن خودداری کنید. در عوض انواع دیگری از رب در خانواده چاشنی ارگانیک وجود دارد که نه‌تنها ضرری ندارند بلکه خواص زیادی نیز دارند. یکی از این رب‌ها رب آلوچه ارگانیک است که در دسته محصولات طبیعی و ارگانیک قرار می‌گیرد.

خواص آلوچه

آلوچه سبز یا همان گوجه سبز میوه موردعلاقه طیف وسیعی از سلیقه‌هاست. بسیاری از مردم در فصل بهار آلوچه

سبز را همراه با نمک میل می‌کنند. هرچند این میوه خام و دارای طبع سرد است اما از ترشی و خوشمزگی آن نمی‌توان گذشت. اگر دوست دارید که از خواص گوجه سبز بهره‌مند شوید و درعین‌حال دچار عوارض این میوه خام نشوید، می‌توانید از رب آن استفاده کنید. پس بهتر است پیش از هر چیز به بررسی خواص گوجه سبز بپردازیم:

      1. کمک به هضم سریع غذا
      2. رفع یبوست
      3. تسهیل عملکرد گوارشی
      4. بهبود عملکرد روده
      5. کاهش چربی خون
      6. پیشگیری از سکته قلبی
      7. رفع خستگی
      8. ایجاد نشاط و شادی
      9. ضد سرطان
      10. جلوگیری از پیری زودرس
      11. مقابله با انواع تومورها
      12. ضد باکتری
      13. پیشگیری از لخته شده خون در رگ‌ها
      14. جلوگیری از کم خونی
      15. کمک به درمان نقرس
      16. تقویت سیستم ایمنی بدن
      17. پیشگیری از سرماخوردگی
      18. سرشار از آنتی اکسیدان
      19. کمک به درمان شب کوری
      20. کمک به سلامت کبد
      21. کاهش وزن و لاغری
      22. کمک به سلامت صفرا
      23. تقویت بینایی
      24. پیشگیری از ایجاد لکه‌های ضعیف در چشم
      25. دارای ویتامین‌های A، B و K
      26. دارای مواد مغذی نظیر کلسیم و فسفر
      27. سرشار از فیبر
      28. مناسب برای رشد جنین

رب آلو شابلون ارگانیک

برای خرید رب آلوچه ارگانیک نفس کلیک کنید.

ارزش غذایی آلوچه

ویتامین‌ها، مواد معدنی و مواد مغذی موجود در آلوچه عبارت است از:

مواد مغذی در ۱۰۰ گرم گوجه سبز:

      • چربی: ۲/۸۴ گرم
      • پروتئین: ۱/۶ گرم
      • کلسیم: ۵/۱ درصد
      • آهن: ۵ درصد
      • کربوهیدرات: ۸/۵۱ گرم
      • فیبر: ۰/۵ درصد
      • ویتامین A: 5 درصد
      • ویتامین B1: ۲ درصد
      • ویتامین B2: ۱/۹ درصد
      • ویتامین C: ۱۳ درصد
      • فسفر: ۲/۲ درصد
      • پتاسیم: ۳/۶ درصد
      • نیاسین: ۲/۸ درصد

انواع رب آلو

همان‌طور که پیش از این اشاره شد، رب آلو دارای انواع مختلفی است. از جمله:

      • رب آلوچه ارگانیک
      • رب آلوچه جنگلی
      • رب آلو قرمز
      • رب آلو بخارا
      • رب آلو شابلون
      • رب آلو سیاه

با هر آلویی که بخواهید می‌توانید رب تهیه کنید و یا آن را سفارش دهید. این رب‌ها در برخی خواص مشترک هستند.

طرز تهیه رب آلوچه

از آلو می‌توان در تهیه انواع رب، سس، لواشک و… استفاده کرد. برای تهیه رب آلوچه ارگانیک به مواد زیر نیاز خواهید داشت:

      • آلوچه ارگانیک: یک کیلوگرم
      • نمک ارگانیک: یک قاشق چای خوری
      • آب: دو لیتر

ابتدا گوجه سبزها را بشویید و در یک قابلمه بزرگ بریزید. سپس آب را به آن بیفزایید و بگذارید روی حرارت متوسط به‌خوبی بپزد. تا جایی که هسته‌ها به‌راحتی از گوجه سبزها جدا شوند.

حال باید گوجه سبزها را در یک آبکش بریزیم تا آب آن خارج شود و سپس پوست و هسته آن را جدا کنیم. در ادامه دوباره آلوچه‌ها را درون یک تابه می‌ریزیم و همراه با یک لیوان آب و نمک می‌گذاریم تا دوباره بپزد. نیاز است حدود نیم ساعت این مواد روی حرارت ملایم بجوشد تا به غلظت مناسب برسد. در تمام این مدت رب را هم بزنید تا ته نگیرد. پس از آن می‌توانید رب را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. در انتها، رب را به ظرف دربسته منتقل کنید و در یخچال قرار دهید.

رب آلو بخارا ارگانیک

پیشنهاد مطالعه: مقاله تفاوت ارگانیک و طبیعی

رب آلوچه در چه غذاهایی کاربرد دارد؟

رب آلوچه ارگانیک در غذاهای بسیاری استفاده می‌شود. غذاهایی نظیر مرغ شکم پر، قورمه سبزی، خوراک مرغ، بادمجان شکم پر، خوراک بادمجان، ترشِ تره، خوراک دل و جگر، سس دلمه، خورشت به، خورشت آلو اسفناج و… . در سایر غذاها نیز بسته به سلیقه و مهارت خود در آشپزی می‌توانید از این رب خوشمزه استفاده کنید.

خرید رب آلوچه ارگانیک

اگر قصد خرید رب آلوچه ارگانیک را دارید، بهتر است آن را از فروشگاه‌های ارگانیک تهیه کنید تا مبادا رب‌های غیر ارگانیک را به‌عنوان محصولات ارگانیک به شما بفروشند. برای این کار به آرم و نشان انجمن ارگانیک در آن فروشگاه دقت نمایید. اگر فروشگاه مورد نظر شما این نشان را نداشته باشد به این معنی است که هنوز از طرف انجمن ارگانیک ایران تائید نشده است. پس در هنگام خرید از اعتبار فروشنده اطمینان حاصل کنید.

توجه: طبع گوجه سبز سرد است و بهتر است آن را به همراه مصلحش مصرف کنید. گلپر، نعنا، نمک و آویشن چند مصلح برای گوجه سبز یا آلوچه هستند که می‌توانند تأثیر سردی آلوچه را کم کنند.

جمع‌بندی و سخن پایانی در باب رب آلوچه ارگانیک

محصولات ارگانیک امروزه بسیار متنوع شده‌اند. یکی از انواع این محصولات، رب ارگانیک است که خواص زیادی دارد و می‌تواند به پخت یک غذای بهتر چه از نظر عطروطعم و چه از نظر سلامتی و کیفیت کمک کند. انواع فراوانی از رب در ایران وجود دارد که یکی از آن‌ها، رب آلوچه ارگانیک است. برای تهیه این رب می‌توانید به فروشگاه محصولات ارگانیک سفره سلامت مراجعه نمایید و یا به‌صورت اینترنتی از این فروشگاه خرید کنید. فروشگاه محصولات طبیعی و ارگانیک سفره سلامت با دغدغه سلامتی، انواع محصولات غذایی و بهداشتی مورد نیاز خانواده را تهیه نموده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *