وبلاگ

55 خاصیت باور نکردنی کنجد ارگانیک

خواص کنجد ارگانیک

کنجد ارگانیک چیست؟

کنجد ارگانیک محصول گیاهی دولپه‌ای است که یک‌ساله و ارتفاع آن یک متر است. این دانه خوراکی که در دسته خشکبار و تنقلات ارگانیک قرار می‌گیرد، سرشار از کلسیم بوده و به‌عنوان یک دانه روغنی شناخته می‌شود. روغن کنجد برای پخت‌وپز، سالاد، سرخ کردن و همچنین استفاده موضعی و دارویی مناسب و خواص بسیار زیادی دارد. یکی از محصولات مهم این دانه، ارده کنجد ارگانیک است که یک صبحانه بسیار مقوی و پرخاصیت است. در این مقاله از سفره سلامت به بررسی ویژگی‌های کنجد و معرفی خواص آن می‌پردازیم؛ اما پیش از آن لازم است نکته مهمی را بازگو کنیم.

چرا محصولات ارگانیک؟

کشاورزی صنعتی سال‌هاست که در پی رسیدن به تولید انبوه محصولات کشاورزی، به استفاده از انواع کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات روی آورده است. این مواد به خاک و سپس به بافت گیاه نفوذ کرده و در نتیجه محصول نهایی را آلوده می‌کند. مصرف این محصولات در طولانی مدت باعث بروز انواع بیماری از جمله سرطان شده و مشکلات زیست محیطی فراوانی را نیز به وجود می‌آورند. کما اینکه امروزه تمامی جوامع با این مشکلات روبه‌رو شده‌اند. برای رهایی از این معضل، بهتر است روش دیگری برای تولید محصولات کشاورزی در پیش بگیریم. این روش، همان کشاورزی ارگانیک است که به تولید محصولات ارگانیک می‌انجامد.

محصولات ارگانیک محصولاتی هستند که در هنگام تولید آن‌ها از هیچ‌یک از مواد شیمیایی نظیر کودهای شیمیایی، سموم دفع آفات، علف‌کش‌ها و دیگر مواد شیمیایی استفاده نشده و به‌جای آن‌ها از کودهای ارگانیک، حشرات مخصوص دفع آفات و روش‌های طبیعی دیگر بهره گرفته شده است. همچنین در هنگام فرآوری محصولات هیچ ماده‌ای اعم از مواد نگه‌دارنده، افزودنی‌های خوراکی صنعتی، هورمون‌ها، طعم دهنده‌های مصنوعی و… استفاده نشده است. به همین دلیل این محصولات عاری از هرگونه مواد شیمیایی بوده و برای افزایش و ارتقاء سطح سلامت افراد بسیار مؤثر است.

یکی از این محصولات ارگانیک، کنجد ارگانیک است که خواص بسیار زیادی دارد.

فواید کنجد ارگانیک

شاید با شنیدن اسم کنجد، نان کنجدی اولین محصولی باشد که به ذهنتان می‌رسد. عطر خوش نان سنگک کنجدی و طعم بی‌نظیر آن، به خاطر وجود دانه‌های کوچک کنجد بر روی آن است که انرژی کار و فعالیت را تا ظهر فراهم می‌کند و نشاط صبحگاهی را هدیه می‌دهد؛ اما چرا باید از اول صبح همراه نان، کنجد مصرف شود؟ مگر کنجد چه خواصی دارد؟ بیایید نگاهی به خواص کنجد ارگانیک بیندازیم:

      1. تقویت سیستم ایمنی بدن
      2. مبارزه با دیابت
      3. بهبود سلامت گوارش
      4. پیشگیری از سرطان
      5. حفظ سلامت قلب و عروق
      6. درمان کم خونی
      7. کاهش درد مفاصل
      8. تسکین آرتروز زانو
      9. تقویت استخوان و دندان
      10. کاهش فشار خون
      11. دارای اثرات ضد التهابی
      12. التیام بخش
      13. کاهش اضطراب
      14. کاهش کلسترول
      15. تقویت چشم
      16. خون‌رسانی بهتر به چشم‌ها
      17. رفع تاری دید
      18. رفع خستگی چشم
      19. رفع خشکی چشم
      20. ایجاد حس سیری و کمک به کاهش وزن
      21. سلامت کبد
      22. پاک‌سازی سموم کبد
      23. دفع مواد زائد بدن
      24. بهبود هضم غذا
      25. رفع یبوست
      26. از بین بردن پلاک دندان
      27. سفید کردن دندان‌ها
      28. جلوگیری از اسپاسم مجاری تنفسی
      29. رفع اختلالات ریوی
      30. تنظیم خواب
      31. کمک به درمان پارکینسون
      32. ضد افسردگی
      33. کاهش میزان تری گلیسیرید
      34. کاهش دردهای ناشی از قاعدگی
      35. بهبود سطح هورمون‌های جنسی
      36. کمک به تعادل هورمون‌ها در دوران یائسگی
      37. تقویت نیروی جنسی
      38. ضد رماتیسم
      39. رفع گرفتگی صدا
      40. نرم کننده معده و روده
      41. کاهش خطر سکته قلبی
      42. پیشگیری از حملات و سردردهای میگرنی
      43. رفع ناراحتی کیسه صفرا
      44. تقویت حافظه
      45. تقویت پوست، مو و ناخن
      46. جلوگیری از ایجاد چین‌وچروک بر روی پوست
      47. جلوگیری از آسیب اشعه ماورا بنفش
      48. ترمیم بافت‌های آسیب دیده پوست
      49. کم شدن آکنه
      50. جلوگیری از نازک شدن موها
      51. جلوگیری از ریزش مو در خانم‌ها
      52. سفید کننده پوست
      53. ضد لک
      54. مفید برای تکامل جنین و ارتقاء سلامتی مادر باردار
      55. بهبود گردش خون

برای بهره‌مندی از خواص کنجد ارگانیک، آن را به‌اندازه مصرف کنید و از زیاده‌روی در مصرف آن بپرهیزید.

عوارض مصرف کنجد

پیشنهاد مطالعه: مقاله تخمه آفتابگردان ارگانیک و 49 خاصیت عجیب آن

ارزش غذایی کنجد

خواص بی‌نظیر کنجد ارگانیک به دلیل وجود مواد معدنی و ویتامین‌های آن است. این مواد عبارت است از:

      • سرشار از کلسیم
      • آهن
      • منیزیم
      • مس
      • فسفر
      • ویتامین E
      • ویتامین B
      • فیبر
      • سدیم
      • روی
      • پتاسیم
      • سلنیوم
      • منگنز

کلسیم فراوان موجود در کنجد می‌تواند برای خانم‌ها بسیار مفید باشد. همچنین آهن موجود در آن به تولید گلبول‌های قرمز خون کمک کرده و از کم خونی جلوگیری می‌کند. در نتیجه این دانه روغنی می‌تواند ماده غذایی مفیدی برای خانم‌ها باشد.

کنجد برای چه کسانی مضر است؟

کنجد ارگانیک سرشار از مواد معدنی و مواد مغذی است؛ بنابراین هضم آن برای افرادی که معده ضعیفی دارند سنگین است. همچنین ممکن است برای برخی از افراد باعث ایجاد حساسیت و آلرژی شود و در برخی موارد خارش پوستی ایجاد کند. علاوه بر این افرادی که فشار خون بالا دارند بهتر است کمتر کنجد مصرف کنند. مصرف کنجد بیماری نقرس را نیز تشدید می‌کند.

عوارض زیاده‌روی در مصرف کنجد

مانند هر ماده غذایی دیگر، مصرف بیش از اندازه کنجد موجب بروز مشکلات جدید می‌شود. برای مثال بدبویی دهان و تجمع مس در کبد از عوارض مصرف بیش از اندازه کنجد است؛ بنابراین بهتر است از افراط در مصرف کنجد بپرهیزید.

محصولات مهم کنجد کدام است؟

کنجد ارگانیک فرآورده‌های مهم و مفید زیادی دارد و در پخت انواع غذا نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ اما با این حال چند محصول مهم و مفید از کنجد وجود دارد که لازم است در سبد غذایی افراد وارد شود. این محصولات عبارت است از:

کنجد سیاه ارگانیک را چگونه مصرف کنیم؟

پیشنهاد مطالعه: مقاله 40 خاصیت عجیب آبغوره طبیعی + طرز تهیه آن

ارده کنجد ارگانیک چیست و چگونه تهیه می‌شود؟

ارده کنجد ارگانیک یک محصول بسیار مفید و مهم از کنجد است که با تفت دادن و آسیا کردن کنجد و سپس افزودن مقداری روغن کنجد به دست می‌آید. این خوراکی مفید همراه با شیره انگور ارگانیک یک صبحانه بسیار مفید و مغذی را تشکیل می‌دهد. برای داشتن سلامتی بیشتر حتماً از ترکیب این دو محصول برای صبحانه استفاده کنید.

آیا کنجد سیاه همان سیاه دانه است؟

پاسخ منفی است. این دو محصول، حاصل دو گیاه کاملاً متفاوت هستند و خواص مختلفی دارند؛ بنابراین هرگز نباید این دو را به‌جای یکدیگر استفاده کنید. سیاه دانه یک گیاه شونیز بوده و از راسته گل‌های ساعت است.

چگونه دانه‌های کنجد سیاه را مصرف کنیم؟

کنجد سیاه ارگانیک را نیز مانند کنجد سفید می‌توان به‌صورت خام روی نان، شیرینی و دسر ریخت. البته این محصول می‌تواند به‌عنوان یک ادویه نیز در غذا مورد استفاده قرار بگیرد.

خرید و قیمت کنجد

کنجد یک دانه روغنی با خواص منحصربه‌فرد است. در قدیم این گیاه در ایران کشت می‌شد اما متأسفانه امروزه بیشتر از کشورهای همسایه به‌صورت وارداتی تهیه می‌شود. از این رو گران شدن ارز تأثیر مستقیمی بر قیمت کنجد می‌گذارد. برای خرید کنجد ارگانیک می‌توانید به فروشگاه محصولات ارگانیک سفره سلامت مراجعه نمایید. این فروشگاه دارای نشان ارگانیک از انجمن ارگانیک ایران بوده و محصولات خود را از شرکت‌های معتبر تهیه می‌نماید.

جمع‌بندی و سخن پایانی

کنجد ارگانیک یک دانه روغنی سرشار از کلسیم است که در تقویت استخوان و دندان نقش مهمی دارد. این دانه خواص بسیار زیاد دیگری نیز دارد که در این متن به آن‌ها اشاره شد. خواص کنجد به قدری زیاد است که لازم می‌دارد همه افراد به‌طور روزانه از آن استفاده کنند؛ اما این موضوع نباید باعث زیاده‌روی در مصرف آن شود. زیاده‌روی در مصرف هر ماده غذایی عوارضی را ایجاد می‌کند که لازم است از آن دوری کنیم. برای خرید محصولات ارگانیک می‌توانید به فروشگاه محصولات ارگانیک سفره سلامت مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *