بیسکویت چیست؟
بیسکویت نوعی نان شیرینی است که واژه لاتین آن معنای خود را از کلمه «نان دو بار پخته» گرفته است. به همین دلیل است که بیسکویت کمی سفتتر از سایر نان شیرینیها نظیر کلوچه است. ازآنجاییکه بیسکویت نوعی نان است، باید خاصیت سیرکنندگی داشته و دارای مواد مغذی ضروری باشد. اما از زمانی که پای محصولات صنعتی به این داستان باز شد، رفتهرفته شکل و طعم بیسکویت بر مواد مغذی آن ارجحیت پیدا کرد. تا جایی که دیگر مواد غذایی آن اهمیت خود را از دست داد و بهاینترتیب بیسکویت به یک خوراکی مضر تبدیل شد. در این مقاله از فروشگاه محصولات طبیعی، به راهحل این مشکل میپردازیم. بله! درست حدس زدهاید! راهحل آن استفاده از بیسکوییت طبیعی است که در خانواده خشکبار و تنقلات طبیعی جای دارد.
بیسکویت صنعتی
پیش از بررسی بیسکویت طبیعی و خواص آن، ابتدا به بررسی بیسکویت صنعتی میپردازیم. این نوع بیسکویت طیف وسیعی از محصولات پختهشده با آرد را پوشش میدهد. بیسکویت معمولاً ترد، خشک، نازک و مسطح است اما در کشورهای مختلف و با توجه به تفاوت فرهنگ غذایی، ممکن است متفاوت باشد. آرد اساسیترین و مهمترین ماده در تهیه بیسکویت است که شامل انواع آرد گندم، آرد برنج، آرد جو، آرد سبوس دار، آرد جو دوسر پرک و… است.
سایر مواد اولیه بیسکویت صنعتی شامل شکر سفید، تخم مرغ، روغن جامد، شیر و برخی افزودنیهای دیگر نظیر نگهدارندههاست. وجود آرد سفید، میزان بسیار زیاد شکر، روغن جامد و همچنین نگهدارندهها باعث میشود این خوراکی خواص خود را از دست داده و مشکلاتی را بهخصوص برای کودکان وجود بیاورد. بیسکویت به دلیل عاری بودن از ویتامینهای موردنیاز کودکان میتواند باعث بروز مشکلاتی نظیر سوءتغذیه، اسهال مزمن و ایجاد آلرژی شود.
مضرات بیسکویت صنعتی
علاوه بر این موارد، بیسکویت صنعتی برای بزرگسالان نیز مشکلات زیادی به وجود میآورد که دلیل آن، مواد اولیه نامناسب و غیرطبیعی است. این مشکلات عبارتاند از:
- سرطان رحم
- ضعف حافظه
- افزایش وزن
- چربی خون بالا
- دارای اسانسهای شیمیایی با دوز بالا
- دیابت
- فشار خون بالا
- اسهال
- انواع سرطان
- دارای اسید چرب و اشباع
- ایجاد رفتارهای پرخاشگرانه
- ایجاد گرسنگی بیشتر در بلندمدت
- از بین بردن سلولهای عصبی مغز
- افزایش کلسترول
- خطر ابتلا به بیماریهای قلبی
- و…
با در نظر گرفتن این مشکلات دیگر نمیتوان از بیسکویت صنعتی استفاده کرد و بهجای آن باید محصول مفیدی را پیدا نمود. این محصول میتواند بیسکویت خانگی باشد که خودتان درست میکنید و یا استفاده از محصولات طبیعی و یا محصولات ارگانیک باشد. خواص و مزیتهای استفاده از محصولات طبیعی و ارگانیک را پیشازاین بررسی کردهایم. حال باید ببینیم بیسکویت طبیعی چه خواص و مزایایی میتواند داشته باشد و چرا باید از بیسکویت طبیعی استفاده کنیم.
مواد غذایی و اولیه بیسکویت طبیعی
بیسکویت طبیعی از مواد سالم و طبیعی تهیه میشود. در مراحل تولید مواد اولیه و همچنین پخت بیسکویت طبیعی، از مواد نگهدارنده و یا اسانس و هورمون استفاده نمیشود. به همین دلیل این بیسکویت کاملاً سالم بوده و با توجه به اینکه نگهدارنده ندارد، همیشه بهصورت تازه و مقدار کم وارد بازار میشود تا بهخوبی به فروش برسد و تاریخ انقضای آن نگذرد. علاوه بر این مواد اولیه بیسکویت طبیعی، سالم، طبیعی و یا ارگانیک بوده و دقیق انتخاب شدهاند تا بتوانند نیاز بدن به مواد غذایی و مغذی را برطرف کنند. این مواد اولیه شامل
- سویق سنجد
- آرد گندم سبوس دار
- شکر قهوهای
- شیره خرما
- کره
- تخم مرغ
- روغن طبیعی
- روغن ارده کنجد
- ادویه سنتی
- دانه چیا
- و…
و دیگر مواد طبیعی بوده که هر یک خواص زیادی دارند و طعم بیسکویت را افزایش میدهند. وجود این مواد غذایی مفید در انواع بیسکویت طبیعی باعث میشود این محصول تازه و خوشمزه خواص زیادی داشته باشد.
خواص بیسکویت طبیعی
هر یک از انواع بیسکویت طبیعی دارای خواص منحصربهفردی است که در توضیحات محصول آوردهایم. اما بهطورکلی میتوان گفت وجود مواد اولیه بالا در بیسکویت باعث ایجاد خواص زیر میشود:
- رفع کم خونی
- رفع کمبود مواد معدنی
- کاهش میزان چاقی
- رفع سستی و ضعف
- پیشگیری از سرطان
- تقویت سیستم ایمنی
- تقویت حافظه
- تحکیم استخوان
- ضد اسهال
- سلامت قلب
- و…
حال به این نکته توجه کنید که با مصرف بیسکویت طبیعی نهتنها هیچ مشکلی نخواهید داشت، بلکه به رشد و سلامت خود و اعضای خانواده نیز کمک خواهید کرد. این اتفاق به دلیل استفاده از مواد غذایی ارگانیک و طبیعی در تولید این محصول است.
البته میتوان در خانه نیز یک بیسکویت سالم و مقوی بدون شکر سفید و روغن هیدروژنه درست کرد. برخی از افراد برای داشتن سلامتی بیشتر، این کار را انجام میدهد اما اگر فرصت پخت بیسکویت را ندارید، میتوانید آن را از فروشگاه محصولات ارگانیک و طبیعی سفره سلامت تهیه کنید.
انواع بیسکویت طبیعی
سفره سلامت همواره تلاش نموده است تا بهترین محصولات طبیعی را از بهترین تولیدکنندگان تهیه کند و در اختیار مشتریان قرار دهد. برخی از انواع بیسکویت طبیعی عبارتاند از:
- بیسکویت سنجدی
- بیسکویت زعفرانی
- بیسکویت زنجبیلی
- بیسکویت دایجستیو رژیمی
- بیسکویت چیا زنجبیلی
- بیسکویت چیا انجیر گردو
- بیسکویت عنابی
- بیسکویت ویفر پرتقالی
- بیسکویت ویفر توت فرنگی
- بیسکویت ویفر شکلاتی با روکش شکلات
- بیسکویت ویفر شکلاتی
- بیسکویت ویفر موزی
- بیسکویت ویفر وانیلی
تنوع در طعم و شکل این محصولات و همچنین مواد اولیه سالم، دو ویژگی مهم در انتخاب بیسکویت طبیعی بهعنوان یک میان وعده سالم و مغذی است. همچنین برای کسانی که از یک رژیم غذایی خاص استفاده میکنند و یا دچار دیابت هستند، پیشنهاد میشود از محصولات بدون قند و محصولات دیابتی و رژیمی نظیر بیسکویت رژیمی استفاده کنند.
خرید بیسکویت
اگر شما نیز به فکر سلامت خود و خانوادهتان هستید، میتوانید بهجای استفاده از بیسکویت صنعتی، بیسکویت طبیعی یا خانگی مصرف کنید. اگر به هر دلیل نمیخواهید بیسکویت مصرفی خود را در خانه بپزید، پیشنهاد ما برای کمک به سلامتی، استفاده از بیسکویت طبیعی است. برای خرید بیسکویت سالم میتوانید بهصورت حضوری و آنلاین، به فروشگاه محصولات طبیعی سفره سلامت مراجعه کنید.
جمعبندی و سخن پایانی
استفاده از محصولات غیرطبیعی، ترا ریخته و ناسالم، سلامت جامعه را به خطر انداخته است. یکی از این محصولات ناسالم، انواع بیسکویت صنعتی است که متأسفانه افراد بسیاری، آن را بهعنوان یک ماده غذایی در صبحانه و میان وعده مصرف میکنند. این محصولات میتوانند در بلندمدت، فرد را با مشکلات زیادی از جمله دیابت مواجه کنند. برای مقابله با این مشکل، بهتر است از محصولات طبیعی و ارگانیک و سالم نظیر بیسکویت طبیعی استفاده کنیم. این بیسکویت نهتنها مشکلی به وجود نمیآورد، بلکه خواص زیادی نیز دارد. سفره سلامت، در کنار تمام مواد غذایی دیگر، بیسکویت طبیعی را نیز عرضه میکند.