سرکه به طبیعی چیست؟
سرکه به طبیعی نوعی سرکه است که از میوه به حاصل میشود. بهطورکلی انواع سرکه ارگانیک و طبیعی از تخمیر قند موجود در آبِ میوههای تابستانه به دست میآید. هر سرکه با توجه به میوهای که از آن تولید شده خواص منحصر به فردی دارد اما بهطورکلی طبع آن سرد و خشک است. در این متن به بررسی سرکه به و خواص آن میپردازیم.
محصولات طبیعی چه ویژگیهایی دارند؟
محصولات طبیعی محصولاتی هستند که منشأ طبیعی دارند و مواد مصنوعی در آن به کار نرفته است. همچنین در هنگام فرآوری این محصولات از هیچ ماده شیمیایی نظیر مواد نگهدارنده، هورمونها، طعمدهندهها، رنگهای خوراکی، آنتی بیوتیکها و… استفاده نشده است. این محصولات علاوه بر طعم بهتر، سازگاری بیشتری با بدن انسان دارند. همچنین میتوانند در درمان برخی بیماریها و یا پیشگیری از آنها به انسان کمک کنند. یکی از این محصولات طبیعی، سرکه به طبیعی است.
خواص سرکه به طبیعی
میوه به خواص فوقالعادهای دارد و میتوان آن را بهصورت خام و پخته مصرف نمود. مربای به، خورشت به و دمنوش به، روشهایی هستند که میتوان به را به سبد غذایی افزود. سرکه به روش دیگری از مصرف این میوه است که بهعنوان یک چاشنی طبیعی مورد استفاده قرار میگیرد. این سرکه خواص زیادی دارد. از جمله خواص آن عبارت است از:
- کمک به کاهش وزن
- کاهش کلسترول
- کاهش سطح قند خون
- بهبود علائم دیابت
- بهبود متابولیسم
- کمک به هضم بهتر غذا
- جلوگیری از فساد دندانها
- پاک کننده طحال
- مفید برای معدههای پر التهاب
- مفید برای معدههای بلغمی
- رفع گرفتگی دستگاه گوارش
البته این خواص، مواردی است که به اثبات رسیده و فواید تجربی آن بسیار بیشتر از این است.
پیشنهاد مطالعه: مقاله سرکه سیب طبیعی و 68 خاصیت عجیب آن که نمیدانستید!
انواع سرکه به
سرکه به را بهصورت جداگانه و یا ترکیب با دیگر میوهها تهیه میکنند. دو نوع این سرکه عبارت است از سرکه به و سرکه به سیب.
طرز تهیه سرکه به خانگی
سرکه به طبیعی را میتوان بهراحتی در خانه تهیه کرد. برای این کار مواد اولیه زیر را آماده کنید:
- میوه به کاملاً رسیده و شیرین: 3 عدد
- سرکه انگور: نصف فنجان
میوههای به را بشویید و بگذارید کاملاً خشک شوند. سپس آنها را چهار قاچ کرده و دانههای وسط آن را جدا کنید. به را تکهتکه کنید و درون یک دبه یا شیشه بریزید. بهتر است میوه به را له کنید تا کپک نزند. سرکه انگور را به تکههای به اضافه کنید و درب ظرف را محکم ببندید و در جای خنک و تاریک قرار دهید.
هر چند روز یک بار ظرف را تکان دهید تا مواد جابهجا شوند. پس از 40 روز که میوه به آب انداخت، مخلوط را در پارچه نازکی بریزید و صاف کنید.
سرکه آماده شده را درون بطری بریزید و در جای خنک و تاریک نگهدارید.
از سرکه به طبیعی چه استفادههایی میشود؟
سرکه به طبیعی یک چاشنی طبیعی است که برای ترشی انداختن، بهعنوان طعم دهنده سالاد و طعم دهنده غذا مورد استفاده قرار میگیرد. اکثر افراد به دلیل مضرات ترشی، از خوردن آن اجتناب میکنند؛ اما اگر ترشی را با استفاده از سرکه طبیعی تهیه کنید دیگر نیازی نیست به آن اندازه نگران باشید و میتوانید از مصرف آن در کنار غذا لذت ببرید.
پیشنهاد مطالعه: مقاله 59 خاصیت باورنکردنی سرکه انگور طبیعی
سرکه به برای چه کسانی مضر است؟
سرکه به طبیعی برای افرادی که دارای ضعف اعصاب دارند مناسب نیست. مگر اینکه همراه با عسل و ادویه استفاده کنند که در این صورت هم نباید در خوردن آن افراط نمایند. همچنین کسانی که زخم معده دارند نباید سرکه بخورند؛ زیرا منجر به تشدید علائم آن میشوند.
خرید سرکه به طبیعی
سرکه به طبیعی را میتوانید در خانه درست کنید و یا از فروشگاههای معتبر تهیه نمایید. خرید سرکههای بدون نام و بدون برچسب به این معنی است که تولیدکننده مجوز تولید سرکه را از سمت وزارت بهداشت و وزارت صمت دریافت نکرده است؛ بنابراین ممکن است دستورات بهداشتی در هنگام تهیه آن رعایت نشده باشد. برای عدم مواجهه با این مشکلات در هنگام خرید به این موارد توجه کنید و سرکه را از فروشگاه محصولات طبیعی و ارگانیک تهیه کنید. برای خرید سرکه طبیعی و ارگانیک میتوانید به فروشگاه محصولات طبیعی و ارگانیک سفره سلامت مراجعه نمایید.
جمعبندی و سخن پایانی در باب سرکه به
سرکه به طبیعی با استفاده از تکههای میوه به به دست میآید و خواص زیادی دارد. این سرکه خاص را میتوانید در خانه تهیه کنید و از مصرف آن لذت ببرید؛ اما اگر فردی دچار ضعف اعصاب و یا زخم معده باشد نباید این سرکه را مصرف کند. برای خرید سرکه به طبیعی به فروشگاه محصولات ارگانیک سفره سلامت مراجعه نمایید.