وبلاگ

19 خاصیت فوق العاده ماکارونی ارگانیک

ماکارونی ارگانیک پیچی

ماکارونی یکی از غذاهایی است که کودکان به آن علاقه زیادی نشان می‌دهند؛ بنابراین سالم بودن آن نقش مهمی در تغذیه، رشد و سلامت کودک ایفا می‌کند. والدینی که به تغذیه کودک خود اهمیت می‌دهند در انتخاب مواد غذایی حساس‌تر هستند و اجازه نمی‌دهند تا کودک هر ماده‌ای را به‌عنوان غذا مصرف کند. با این حال نمی‌توان کودکان را بیش از اندازه محدود نمود. به همین جهت لازم است به‌جای حذف بسیاری از مواد غذایی، جایگزین سالمی برای آن‌ها پیدا کنیم. یکی از این مواد غذایی جایگزین، ماکارونی ارگانیک است که در خانواده‌ی حبوبات و غلات ارگانیک قرار می‌گیرد.

ماکارونی ارگانیک چیست؟

همه ما می‌دانیم که ماکارونی به‌نوعی از گندم و خمیر تهیه شده؛ اما چرا به این شکل است؟ یا اگر از خمیر تهیه شده چرا شبیه به رشته آشی نیست؟ پاسخ در نوع آرد و نحوه فرآوری محصول است.

ماکارونی قدرت سیرکنندگی بسیار زیادی دارد اما بهتر است بدانید به دلیل نوع آرد مصرفی در آن، هیچ ارزش غذایی قابل توجهی نداشته و فقط میزان زیادی کربوهیدرات دارد. این امر باعث می‌شود کودک احساس سیری کند و از خوردن انواع مواد غذایی حاوی ویتامین و پروتئین و سایر مواد ضروری بدن، اجتناب نماید. در نهایت، سوءتغذیه دستاوردی است که نصیب کودک می‌شود. از آنجایی که نمی‌توان کودکان را بیش از اندازه محدود نمود و از خوردن غذاهای موردعلاقه‌اش نهی کرد، بهتر است به‌جای حذف ماکارونی، آن را با نمونه‌ی بهتری جایگزین کنید. بله! ماکارونی ارگانیک. ماکارونی ارگانیک با استفاده از مواد اولیه ارگانیک یعنی آرد گندم سالم و ارگانیک به روش کاملاً سنتی تهیه شده است.

این ماکارونی ویژگی‌های زیادی دارد که ماکارونی‌های صنعتی از آن بی‌بهره‌اند؛ اما پیش از پرداختن به خواص ماکارونی ارگانیک بهتر است ابتدا به بررسی ماکارونی صنعتی بپردازیم تا متوجه شویم که چرا این جایگزینی ضروری است.

مضرات ماکارونی صنعتی

ماکارونی صنعتی حاوی گلوتن صنعتی است که در واقع ماده‌ای سرطان‌زاست. از طرفی این ماکارونی فاقد فیبر بوده و باعث یبوست می‌شود. علاوه بر این‌ها حاوی آرد نول است که نوعی آرد فاقد سبوس است. سایر مضرات و معایب ماکارونی صنعتی عبارت‌اند از:

      • فاقد ارزش غذایی
      • دارای مقادیر زیاد کربوهیدرات
      • ایجاد بی‌اشتهایی نسبت به مواد مفید ضروری برای بدن
      • حاوی گلوتن صنعتی (گلوتن صنعتی سرطان‌زاست)
      • تهیه شده با آرد نول و فاقد سبوس
      • هضم سخت
      • فاقد فیبر گیاهی
      • ایجاد یبوست
      • ایجاد سم پتومائین و گازهای سمی دیگر در روده بزرگ
      • خطر ابتلا به بیماری قلبی
      • فشار خون بالا
      • مصرف کالری زیاد و اضافه وزن

وجود این مضرات باعث می‌شود ماکارونی غذای مناسبی برای کودکان نباشد. به همین دلیل بهتر است از مواد غذایی سالم‌تری استفاده کنید. اگر ماده غذایی سالمی که انتخاب می‌کنید، همان ماکارونی ارگانیک باشد، می‌تواند مشکلات را حل کند و خواص زیر را ارائه دهد.

خواص ماکارونی ارگانیک

مواد اولیه ماکارونی ارگانیک شامل آب، آرد گندم، نمک و سبوس گندم است که به شیوه سنتی تهیه شده است. پیش از این درباره محصولات ارگانیک، نحوه تولید و تفاوت آن با محصولات غیر ارگانیک صحبت کردیم و حتی در مقاله‌ای، تفاوت ارگانیک و طبیعی را نیز توضیح دادیم؛ بنابراین اگر در ماکارونی ارگانیک، خواص و ویژگی‌های مفید زیادی ببینیم، جای تعجب نیست و برگرفته از همان ویژگی‌هایی است که بسیاری از محصولات ارگانیک دیگر نیز آن‌ها را دارند. به‌طور خلاصه خواص ماکارونی ارگانیک عبارت است از:

      1. پخت سریع
      2. هضم آسان
      3. سبک
      4. بدون ایجاد دل درد و نفخ
      5. فاقد اسید چرب ترانس
      6. کمک به کاهش وزن
      7. بدون خطر برای دیابتی‌ها
      8. کاهش دیابت نوع 2
      9. دارای شاخص گلیسمی پایین
      10. پیشگیری از سرطان روده بزرگ
      11. دارای اسید فولیک
      12. کاهش خطر نقص مادرزادی جنین در زنان باردار
      13. منبع ویتامین B9
      14. کاهش ابتلا به سرطان ریه
      15. دارای مواد معنی مهم نظیر آهن، منیزیم، فیبر غذایی، ویتامینE و…
      16. بدون کلسترول
      17. سرشار از پروتئین
      18. بهبود عملکرد سیستم ایمنی
      19. سرشار از فیبر

ماکارونی ارگانیک عارف

پیشنهاد مطالعه: مقاله ارگانیک چیست؟

تفاوت ماکارونی و اسپاگتی

یکی از سؤالاتی که زیاد پرسیده می‌شود این است که تفاوت ماکارونی و اسپاگتی چیست؟ اسپاگتی در حقیقت یک واژه ایتالیایی به معنای نوعی پاستای بلند رشته‌ای و بسیار نازک است که در اصل از بلغور گندم دوروم تهیه می‌شود. در خارج از ایتالیا، اسپاگتی را با انواع دیگری از آردها نیز تهیه می‌کنند. با این تعریف سایر انواع ماکارونی که شکل‌های مختلفی دارند و یا کمی ضخیم‌تر هستند، در خانواده انواع پاستا قرار می‌گیرند. به‌صورت ساده‌تر می‌توان گفت اسپاگتی نوعی ماکارونی رشته‌ای باریک است.

انواع ماکارونی و اسپاگتی ارگانیک

انواع مختلفی از ماکارونی و اسپاگتی ارگانیک وجود دارد که می‌توانید آن‌ها را جایگزین انواع ماکارونی صنعتی نمایید.

تفاوت ماکارونی سفید و سبوس دار در سبوس گندم است که در ماکارونی سفید وجود ندارد اما در ماکارونی سبوس دار موجود است. اگر تمایل دارید سبوس را مستقیماً در غذا استفاده کنید و از خواص آن بهره ببرید می‌توانید از ماکارونی سبوس دار ارگانیک استفاده کنید.

خرید ماکارونی ارگانیک

برای خرید ماکارونی ارگانیک می‌توانید به فروشگاه محصولات ارگانیک سفره سلامت و یا هر فروشگاه ارگانیک دیگری که به آن اطمینان دارید مراجعه نمایید. توجه داشته باشید که برای اطمینان از ارگانیک بودن محصول، به ارگانیک بودن فروشگاه و دارا بودن نشان سازمان ارگانیک ایران نیز توجه نمایید. قیمت ماکارونی ارگانیک، به وزن و سبوس دار بودن محصول بستگی دارد.

جمع‌بندی و سخن پایانی در باب ماکارونی ارگانیک

تغذیه و سلامت خانواده یکی از اولویت‌های مهم و اساسی است که در مورد کودکان اهمیت بیشتری میابد. ماکارونی غذایی است که کودکان علاقه بسیاری به آن دارند و به همین دلیل مهم است که بتوان به‌نوعی آن را مفید ساخت و غنی از انواع ویتامین و پروتئین نمود. در این راستا ماکارونی ارگانیک می‌تواند راهکاری نو و مفید باشد تا هم بتوان غذایی سرشار از انواع مواد معدنی و مواد غذایی تهیه نمود و هم کودکان را به غذای موردعلاقه خود رساند. استفاده از انواع ماکارونی و اسپاگتی ارگانیک می‌تواند به سلامت خانواده، بهبود تغذیه، جلوگیری از برخی بیماری‌ها و مشکلات و… کمک نماید. فروشگاه محصولات طبیعی و ارگانیک سفره سلامت، با عرضه انواع ماکارونی ارگانیک و سالم به سلامت هر چه بیشتر جامعه کمک می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *