عدس ارگانیک نفس 600 گرمی
- تولیدکننده: نفس
- وزن: 600 گرم
- دارای تأییدیه ارگانیک ایران
141 هزار تومان
موجود در انبار
عدس ارگانیک نفس، بهترین عدس برای انواع غذای ایرانی
عدس ارگانیک نفس یا مرجمک گیاهی شبیه نخود است و در خاکهای فقیر کشت میشود. دانه آن خوراکی است و در طبخ انواع غذاها مانند، آش، سوپ، عدسی و… مورداستفاده است. عدسپلوی معروف در کنار پیازداغ و کشمش، ازجمله غذاهای پرطرفدار ایرانیهاست. در برخی نقاط در تهیه نان، عدس را با آرد مخلوط کرده و خمیر میکنند. برای پخت شوربای رنگی میتوان از عدس نارنجیرنگ استفاده کرد.
تنوع رنگ عدس
عدس در رنگهای مختلف، سبز، نارنجی و قهوهای وجود دارد. سبز مایل به آبی، عدس سیاه و عدس زرد انواع دیگر عدس در سایر نقاط جهان است.
انواع عدس
عدس دو نوع کلی دارد. یک، عدس رسمی است که دانه گرد و سبزرنگ دارد و به نسبت درشت است. عدس قرمز یا ریز، نوع دیگر آن است.
طبع عدس
طبع این دانه پرکاربرد، معتدل و خشک است.
عدس، گوشت فقرا
عدس به گوشت فقرا معروف است؛ زیرا یکچهارم وزن عدس از پروتئین است. از طرفی آهن موجود در آن، برای کمخونی مفید است. به همین دلیل جایگزین خوبی برای گوشت بهحساب میآید.
عدس، مولتیویتامین بدن
عدس ارگانیک نفس دارای انواع ویتامین B و ویتامین C است که در جای خود مولتیویتامین محسوب میشود.
ارزش غذایی و مواد معدنی
- انرژی
- قند
- کربوهیدرات
- چربی
- کلسیم
- فسفر
- روی
- سدیم
- پتاسیم
مزایای عدس ارگانیک
- برای افراد مبتلا به سلیاک که در هضم گلوتن مشکل دارند، مفید است.
- کلسترول خون را کاهش میدهد.
- سطح طبیعی قند خون را حفظ میکند. برای پیشگیری از دیابت مفید است.
- هضم را بهبود بخشیده و از یبوست جلوگیری مینماید.
- آنتیاکسیدان عدس از ایجاد استرس جلوگیری میکند.
- از انواع سرطان پیشگیری مینماید.
- به کاهش وزن کمک میکند.
- سیستم ایمنی را تقویت میکند.
عدس و پوست
عدس ارگانیک به شفافیت و پاکیزگی پوست کمک میکند؛ بنابراین در تهیه ماسکها استفاده میشود.
آرد جو را با عدس و مقداری آبلیمو و گلاب مخلوط کرده و یک روز زمان دهید. ماساژ صورت با این مخلوط، برای جمع شدن پوستهای شل مناسب است. عدس آب پز برای خارش پوست کاربرد دارد.
روش پخت
بهترین روش طبخ عدس برای هضم آسانتر، خیساندن از قبل و پخت با سه فنجان آب است.
مضرات افراط در مصرف
- تخمیر عدس در روده بزرگ نفخ زیادی میآورد.
- مادهای در عدس وجود دارد که ممکن است باعث ناراحتی معده و شکم شود.
برای بهرهمندی از فواید حبوبات که پای ثابت آشپزی است بهتر است از حبوبات ارگانیک و طبیعی استفاده گردد.
تولیدکننده
شرکت نفیس فرآورده سبز (نفس)، تولیدکننده عدس ارگانیک است.
نفس، در سال ۱۳۹۲ در مشهد تأسیس شده است. این شرکت با پشتوانه علمی و دانشگاهی به تولید محصولات خود پرداخته و در این مسیر از اساتید دانشگاه فردوسی، بهعنوان استاد راهنما و مشاور بهره برده است.
در مورد اهداف شرکت نفس چند مورد ذکر شده است:
- ایجاد بستر مناسب برای عرضه محصولات ارگانیک و طبیعی با دسترسی عمومی.
- مشاوره به تولیدکنندگان در راستای ارگانیک سازی محصولات.
- شناسایی محصولات سالم و طبیعی در شهرستانها و مناطق بکر، آزمایش میزان سلامت و در نهایت عرضه.
- مشارکت در تولید محصولات ارگانیک یا طبیعی و گیاهی.
- فرهنگسازی عمومی در مورد محصولات ارگانیک با هدف ارتقای سلامتی جامعه و محیطزیست. نفس
خرید عدس ارگانیک
فروشگاه سفره سلامت عدس ارگانیک نفس 600 گرمی را بهصورت اینترنتی و حضوری در اختیار شما مشتریان گرامی قرار میدهد.
منبع: ویکیپدیا/ نمناک
وزن | 0.9 کیلوگرم |
---|
محصولات پیشنهادی
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.