عصاره خوراکی کاسیا طبیعی 500 سی سی دکتر زرقانی
- تولیدکننده: دکتر زرقانی
- وزن: 500 سی سی
61 هزار تومان
موجود در انبار
عصاره خوراکی کاسیا طبیعی و خواص آن
پیش از پرداختن به عصاره خوراکی کاسیا طبیعی ابتدا بهتر است کمی درباره عصارهها بدانیم. عصاره یا افشره، مادهای است که از فشردن، تقطیر یا جوشاندن گیاهان و میوهها حاصل میگردد. این ماده، خواص درمانی دارد.
انواع عصارهها
این ماده هم بهصورت جامد و هم مایع تولید میشود. عصاره جامد، از خشککردن عصاره مایع در دستگاه خشککن به دست میآید. عصاره گیاهان را به کمک حلال مخصوص آن میگیرند و بعد در فرآیند تبخیر، آن حلال از عصاره جدا میشود. سپس عصاره تغلیظ میشود. عصارههای مایع به سه دسته، خوراکی، روغنی و موضعی تقسیم میگردند. محصول مدنظر این نوشته، عصاره خوراکی کاسیا طبیعی است که تولیدی شرکت دکتر زرقانی است.
تولیدکننده
دکتر زرقانی مجموعهای از متخصصین در زمینه تولید گیاهان دارویی است. این مجموعه از سال 1390 فعالیت خود را روی محصولات ارگانیک متمرکز نمود و در سال 1394 تولید، عرضه و صادرات انواع گیاهان و عصارههای دارویی را آغاز کرد. تولید حدود 360 نوع عصاره مایع و 50 نوع عصاره خشک گیاهان دارویی، از دستاوردهای این شرکت است. عصارههای این مجموعه بهصورت صنعتی و به روش هیدروالکلی و هیدروگلایکلی تهیه میشود.
عصاره کاسیا، فرآورده طب سنتی است که با همکاری شرکت نفس ارگانیک دانشگاه فردوسی مشهد تولید شده و دارای تاییدیه سازمان غذا و دارو است. دارا بودن گواهینامه حلال از دیگر مزایای این محصول است.
طریقه مصرف
روزانه سه بار، هر بار نصف استکان، نیم ساعت قبل از غذا. توضیحات کامل محصول و نوع مصرف در بروشور همراه آن موجود است.
خواص عصاره خوراکی کاسیا از زبان تولیدکننده
- درمان کبد چرب
- بهبود جوش و لک
- درمان نارسایی کبد
- رفع حساسیت پوستی
خرید عصاره خوراکی کاسیا
فروشگاه محصولات ارگانیک سفره سلامت عصاره خوراکی کاسیا طبیعی را بهصورت اینترنتی و حضوری در اختیار شما همراهان قرار میدهد. برای خرید میتوانید انواع روشها را انتخاب نمایید.
منبع: ویکیپدیا/دکتر زرقانی
وزن | 0.75 کیلوگرم |
---|
2 دیدگاه برای عصاره خوراکی کاسیا طبیعی 500 سی سی دکتر زرقانی
محصولات پیشنهادی
رضا خاکی –
خوب
عباس نجفی –
عالی
 عالی