آرد برنج ارگانیک 500 گرمی شکراله پور
- تولیدکننده: شکراله پور
- وزن: 500 گرم
- دارای تأییدیه ارگانیک ایران
139 هزار تومان
موجود در انبار
روش تهیه آرد برنج ارگانیک
بسیاری از دانهها و غلات را میتوان با کوبیدن و آسیاب، تبدیل به آرد کرد. یکی از این دانهها، دانه برنج است. دانههای برنج شکسته، بعد از یک روز خیس خوردن در آب سرد و سپس خشک شدن، جداسازی پوسته و کوبیده شدن، تبدیل به آرد برنج ارگانیک میشود.
آرد برنج برای تهیه انواع سوپها، حلوا، فرنی (محبوب کودکان)، شیرینی برنجی و… مناسب است. این محصولات میتواند به عنوان صبحانه، غذای کودک و همچنین به عنوان افطار، مورد استفاده قرار گیرند.
خواص درمانی
این آرد جایگزین مناسبی برای آرد گندم و مناسب برای افراد با بیماری سلیاک است که هضم گلوتن در دستگاه گوارش آنها موجب سوءهاضمه میگردد. فیبر ماده ارزشمندی است که باعث کاهش کلسترول و کنترل قند خون میشود و مشکل یبوست را برطرف میکند. آرد برنج سرشار از فیبر است و مصرف آن همراه مواد پروتئینی همچون تخممرغ، کمبود فیبر بدن را جبران میکند. کولین موجود در آرد برنج به حفظ سلامتی کبد کمک میکند.
ارزش غذایی آرد برنج
آرد برنج دارای ارزش غذایی بالا و مواد معدنی متعددی است که در ادامه به آن اشاره میشود:
- کلسیم
- منیزیوم
- آهن
- پتاسیم
- پروتئین
- مس
- روی
- فسفر
- و …
مفید برای پوست و مو
آرد برنج خواص فراوان و مفیدی همچون کمک به شادابی پوست و جلوگیری از ریزش مو دارد. بهطوریکه از آن برای تولید انواع ماسکها و کرمهای خانگی پوست و مو استفاده میگردد. از جمله این ماسکها میتوان به ماسک چای سبز و آرد برنج و آبلیمو برای رهایی از لکههای تیره و چینوچروک و همچنین به ماسک روشنکننده آرد برنج با سیبزمینی و ماست اشاره کرد.
آرد برنج ارگانیک از انواع آرد برنج است.
خرید محصول
شما همراهان گرامی میتوانید با خرید آرد برنج ارگانیک 500 گرمی شکراله پور از فروشگاه سفره سلامت، مصرف این محصول پرکاربرد را برای خود فراهم نموده و از مزایای خرید از سایت ما بهرهمند شوید.
منابع: ویکیپدیا/نمناک
وزن | 0.75 کیلوگرم |
---|
محصولات پیشنهادی
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.