عسل آویشن ارگانیک کوهستان سارال 950 گرمی
- تولیدکننده: کوهستان سارال
- وزن: 950 گرم
- دارای تأییدیه ارگانیک ایران
495 هزار تومان
موجود در انبار
عسل آویشن ارگانیک کوهستان سارال، عسلی از دل کرمانشاه
عسل، مایعی گرانرو است که طعمی شیرین دارد. این نعمت ارزشمند الهی توسط زنبورعسل تولید میشود. در این متن به معرفی عسل آویشن ارگانیک کوهستان سارال میپردازیم.
در اسلام و ادیان دیگر از عسل بهعنوان مادهای شفابخش یاد شده است. از دیرباز پزشکان حاذق، نسخههای درمانی خود را بر پایه عسل و موم آن مینوشتند. برخی عقیده دارند که مومیایی کردن اجساد، الهامی از کار زنبورعسل بوده است؛ چراکه زنبور حیوانی را که وارد کندو میشود با نیش کشته و روی آن را با موم پر میکنند. زنبورها بهصورت کلونی زندگی میکنند.
زنبور، چه وحشی و در دل طبیعت و چه بهصورت پرورشی باشد، از شهد گل یا عسلک گلها و گیاهان تغذیه میکند. عسل در ساختاری به نام موم و در کندو تولید میشود. زنبور با فعالیت آنزیمی روی هر آنچه تغذیه کرده و بهوسیله بخارآب، عسل را تولید کرده و در کندو ذخیره میکند. به همین دلیل رنگ عسلها با توجه به تغذیه زنبور، متنوع است. حتی رطوبت محل زندگی زنبور روی رقیق بودن و آب بیشتر عسل تأثیر دارد؛ بنابراین میتوان گفت رنگ عسل ربطی به مرغوبیت و کیفیت آن ندارد.
عسل چه زمانی خراب میشود؟
اگر عسل در ظرفی دربسته باشد، معمولاً هیچوقت فاسد نمیشود. فقط درصورتیکه رطوبت بالا باشد و در ظرف عسل را باز بگذارید، ممکن است در طولانیمدت، دچار پدیده جوانه زدن شود که در این صورت، عسل کف میکند.
انواع تقلب در عسل
- عسل مصنوعی: هیچ عسلی در آن نیست بلکه شکر یا مواد دیگر را با حرارت بهصورت عسل درمیآورند.
- عسل شربتی: عسل از فعالیت زنبور بر تغذیهاش صورت میگیرد به همین دلیل برخی خواص خود را دارد، اما این تغذیه از شهد گل و گیاهان نیست. بلکه از آب و شکر دست سازی است که کنار کندوی زنبورها قرار میدهند.
- مخلوط کردن: این روش که مخلوط کردن عسل مرغوب با عسل بیکیفیت است، روش رایج تقلب در سالهای اخیر بوده است.
اصلیترین و بهترین روش تشخیص عسل خوب، آزمایش روی آن است. غلظت، رنگ و… در روشهای سنتی، ملاک مطمئنی برای این کار نیست.
تغذیه زنبور از گیاهان متفاوتی صورت میگیرد ولی اگر اغلب گیاهان منطقه محل زندگی زنبور از یک نوع باشد، عسل را به آن نام میگویند؛ مثلاً عسل آویشن ارگانیک، عسل بهارنارنج ارگانیک، عسل گون و… .
عسل بهمرورزمان و با توجه به منبع تغذیه، خودبهخود رس میبندد. این فرآیند طبیعی است و خواص عسل کم نمیشود. برای آبکردن آن، میتوان از آب گرم استفاده کرد اما بهتر است بدانید که دمای بالای ۴۰ درجه، مواد فعال عسل را از بین میبرد و حتی آب جوش در عسل، به مادهای سرطانزا تبدیل میشود.
ارزش غذایی و مواد معدنی عسل
- انرژی
- فیبر
- کربوهیدرات
- انواع ویتامین B،C
- کلسیم
- آهن
- منیزیم
- پتاسیم
- روی
- سدیم
- فسفر
خواص درمانی
- کالری عسل موجب اضافهوزن نمیشود.
- درمان سوختگیهای جزئی خانگی با عسل میسر است.
- بهبود برخی عفونتهای بعد از عمل توسط عسل، بهصورت سریعتر و بهتر از مواد ضدعفونیکننده و… تائید شده است.
- عسل اثر ضد باکتریایی دارد و بهعنوان آنتیبیوتیک در درمان بیماریها مناسب است.
عسل دشمن سرفه
شواهدی مبنی بر اثربخشی عسل بر روی سرفه موجود است. خصوصاً در کودکان، عسل حتی از داروهای ضد سرفه هم مفیدتر بوده است. عسل التهاب و تحریک را کاهش میدهد و به درمان گلودرد و یبوست کمک میکند.
مضرات احتمالی
- افراد حساس به گرده گل باید بااحتیاط مصرف کنند.
- به کودکان زیر یک سال ترجیحاً توصیه نمیشود.
- استفاده بیشازحد آن ممکن است موجب اضافهوزن و قند شود.
محصول معرفیشده در این بخش، عسل آویشن ارگانیک کوهستان سارال است. خاصیت مهارکنندگی باکتریهای بیماریزا در آویشن، این نوع عسل را جزو مفیدترین عسلها قرار داده است.
تولیدکننده
شرکت سارال در کردستان و سال 96 تأسیس شده است. منبع تغذیه زنبورهای این نوع عسل از گیاهان وحشی و مقداری شکر در فصل بهار است.
این شرکت از آفتکشهای شیمیایی برای از بین بردن بیماریهای کندو استفاده نمیکند. استفاده نکردن از مواد قندی غیرطبیعی برای تهیهی عسل و دور بودن از مناطق شهری و صنعتی، از دیگر مزایای این شرکت است.
عسل خام سارال از کردستان به کرج ارسال شده و بعد از نمونهگیری و آزمایش مجدد، فرایند بستهبندی شروع شده و سپس توزیع میگردد.
خرید عسل آویشن ارگانیک
شما میتوانید عسل آویشن ارگانیک کوهستان سارال را از فروشگاه سفره سلامت بهصورت حضوری و اینترنتی تهیه نمایید.
منبع: ویکیپدیا
وزن | 1.9 کیلوگرم |
---|
1 دیدگاه برای عسل آویشن ارگانیک کوهستان سارال 950 گرمی
محصولات پیشنهادی
مشفقی پور –
سلام
تو فصل سرما عسل آویشن خیلی خوبه
استفاده کردیم عالی بود👌